Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikPostanite suradnik

Postanite naš partner
Možete započeti vrlo isplativ posao yacht brokera. Za to vam ne trebaju veliki novci i skupe procedure. Jednostavno se priključite već postojećem timu i radite za sebe. Posao je jako jednostavan, a mogućnosti su velike. Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno!

Mi smo jedna od bolje organiziranih agencija za promet plovilima na području uz Jadransko more, što vjerojatno zaključujete i iz ovih internet stranica. Nama je jednostavno poslovati na područjima koja nisu puno udaljena od našeg sjedišta. Sve udaljenije destinacije nam stvaraju odredjene probleme. Upravo stoga - tražimo suradnike za odredjena područja.

Naš suradnik bi trebao imati - automobil, računalo, ADSL spoj, mobitel, te digitalni foto aparat. Ako nešto nedostaje, nije problem, riješiti ćemo. Trebao bi imati trgovačkog duha, kulturan i uredan. Trebao bi se solidno služiti engleskim jezikom. Obvezno mora bez problema koristiti MS Office, Internet, Outlook Express, Photoshop.


Adriatica-Boats partner
Vlasnici plovila kontaktiraju nas želeći da mi pokušamo prodati njihovo plovilo. Mi prihvaćamo. Kontaktiramo našeg suradnika, koji se sa vlasnikom plovila dogovori o posjetu. Suradnik pregleda plovilo na naš način, napravi fotografije, dogovori sve detalje sa vlasnikom. Fotografije i podatke šalje putem E-maila nama u sjedište.

Kada treba potencijalnog kupca odvesti do plovila, naš suradnik to radi za nas. Posreduje izmedju kupca i prodavca na naš način. Kada dodje do kupoprodaje - naš suradnik dobije solidan dio od ostvarenog prihoda.

Jednostavno, zar ne?

Ukoliko mislite da biste mogli biti naš suradnik, kontaktirajte nas slobodno. Posebno smo zainteresirani za područja Istre, Zadra, Korčule, Dubrovnika, Kotora, Bara, Trsta, Venecije, Ancone i Barija.
Vaš prijedlog pošaljite na E-mail:
 
postani suradnik, Adriatica Boats