Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikBitna znanja

Polovni brod, rabljena plovila, mornarski čvor
Postoji uzrečica koja kaže da je čovjek dva puta sretan u odnosu sa brodom - prvi put kad ga kupuje i drugi put kad ga prodaje.

Kod kupnje - jako je bitno dobro poznavati vaše potrebe a mi ćemo vas na osnovi tih potreba savjetovati u tehničkim i financijskim aspektima pojedinog plovila.

Naime nije isto koliko kabina i kupatila ima plovilo koje se koristi u privatne svrhe ili se daje u najam. Koji model financiranja kupnje je za Vas najoptimalniji? Kako postići najbolji odnos prostora, opreme i pogona u situaciji sa dijametralno suprotnim zahtjevima?

Vječita dilema kod motornih brodova namjenjenih za najam je koju vrstu pogona odabrati: - ići na siguran direktan pogon sa skrokovima i osovinama ili odabrati tzv. Z noge ili što je danas najveći hit u svijetu izabrati najnoviji IPS pogon sa ukomponiranim joysticima.

Što najviše dominira u vašim zahtjevima? Želite na brodu imati desalinizator, ledomat, inverter…? Ukoliko kupujete brod iz inozemstva pitanje je koje procedure, sa kojim ustanovama treba proći? Mnoštvo pitanja...

Zato je jako preporučljivo uz sebe imati nekoga tko se razumije u tematiku. Ne vjerujemo da ćete na osnovi nekakvog oglasa u novinama ili na nekom portalu - imati hrabrosti upustiti se sami u proces kupnje. Mi vam savjetujemo da uvijek uz sebe imate stručnjaka koji će vam pomoći u traženju odgovora na mnoštvo pitanja. Ako mislite da bi to mogli biti i mi - stojimo vam na raspolaganju...


Adriatica Boats - Zaplovite i Vi u Adriatici
Stipe Nevistić - Adriatica plovila

Adriatica Boats - Vaš pouzdan nautički partner
Kupnja plovila uz Adriatica Boats tim