Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikNaša pozicija

Plovila, nautika, jadran, kompas
Kao što smo već naveli, izgleda da Hrvati nisu samo suvereni gospodari Jadrana, već ih susrećemo po cijelom svijetu kao superiorne moreplovce. Svugdje se cijene naši moreplovci, ali i stručnjaci za gradnju i održavanje raznih manjih i većih plovila.

Stoga smo i mi usvojili koncept globalne prisutnosti, dakle - nastojimo poslovati sa ljudima koji žele kupiti ili prodati plovilo - bilo gdje u svijetu. Naravski, ipak smo najviše koncentrirani na Jadransko more, kao naš ishodišni zaljev.

Danas se često mogu vidjeti i čuti negativne ocjene globalizacije, ali mi držimo da je razmjena dobara i usluga na globalnoj razini poželjna. Tako na primjer nije jako komplicirano kupiti brod na sasvim drugom kraju svijeta i uvesti ga u n.pr. Hrvatsku. Naravno - još uvijek postoje carine, standardi, procedure - pa je puno jednostavnije kada imate stručnu pomoć u takvom procesu.Adriatica, Hrvatska, Croatia, Jadran, Korišteni brod
Držimo da je u globaliziranom svijetu jako bitno koristiti se bar jednim jezikom koji se naširoko koristi. Zasigurno je engleski jezik postao broj jedan u bilo kakvom poslovanju na globalnom planu. Stoga svi naši djelatnici jako dobro vladaju engleskim jezikom.

Takodjer smo naše stranice preveli na nekoliko jezika, koje takodjer koriste naši djelatnici - ili naši suradnici u tim zemljama. Dakle, suradnja sa nama vam otvara cijeli svijet, sva svjetska tržišta su vam kao na dlanu. Znamo da je to jako bitno i onima koji prodaju i onima koji kupuju brod.

Naravno - jako nam je bitno težiti ka vrhuncu kvalitete svih naših usluga. Preduvjet za to imamo - naši djelatnici su široko obrazovani ljudi, svaki sa svojom specijalizacijom. Pored djelatnika - umrežili smo jedan cijeli globalni sustav suradnika u raznim zemljama, kojima upravljamo iz naše centrale u Hrvatskoj. Na takav način imamo uvijek aktualne informacije o kretanjima na tržištu, a takodjer možemo pružiti razne specijalizirane usluge u nautičkoj branši.Polovni brod, nautizam, more, kupnja broda
Naša dugogodišnja iskustva u projektiranju, gradnji i održavanju plovila, mogu vam biti jamstvo za stručne i kvalitetne usluge. Boraveći i poslujući po mnogim zemljama svijeta, usvojili smo najviše standarde izvrstnosti, koji nakalemljeni na našu izvornu hrvatsku čvrstinu - garantiraju dobar posao. Sa nama nema kolebanja i neodlučnosti - čvrsto vas znalački vodimo kroz proces kupoprodaje, sve dok na zajedničko zadovoljstvo privedemo proces do kraja.

Nautičko tržište bilježi progresivan rast. Po ocjenama mnogih - ne postoji ljepši dio svijeta za nautičare od Sredozemnog mora, te posebno njegovog najljepšeg zaljeva - Jadranskog mora. Sve više pojedinaca i tvrtki u Hrvatskoj i drugim zemljama Adriatice kupuju razna plovila. Statistička izvješća pokazuju da Hrvati kupuju više plovila čak i od Nijemaca. To je naravno razumljivo imajući u vidu tradiciju i potpunu orjentiranost Hrvata ka svome predivnom Jadranu.

Mi ulažemo sva svoja znanja i vještine da bismo u regiji Jadranskog mora mogli ponuditi kvalitetne usluge vlasnicima plovila ili budućim vlasnicima. Vjerujemo da i naš mali doprinos pomaže afirmiranju Jadranskog mora kao najpoželjnije destinacije na svijetu za ljubitelje nautizma. Dobro vam more...Korišteni brod, polovni brod, Naša pozicija, Adriatica