Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikServis plovila

Servis plovila
 
 
Bez obzira kupujete li plovilo ili ga prodajete, u vašem je interesu da plovilo bude u što boljem tehničkom stanju, jer mu je tada i vrijednost veća.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u dizajniranju, gradnji, te servisu plovila, veoma rado ćemo vas savjetovati - koje detalje bi trebalo doraditi ili zamjeniti kako bi plovilo odgovaralo vašim specifičnim zahtjevima.


Servis i popravak broda

 
 
 
Kao što i sami znate nema agresivnije sredine za materijale od morske vode i sunca. Tu imamo razna galvanska, vlažna, te ultraljubičasta razaranja materijala - čije posljedice se mogu ispravnim i redovitim održavanjem usporiti, te učiniti vaše plovilo dugovječnijim.

U mogućnosti smo vam osigurati zimsko konzerviranje broda i njegovu pripremu za sezonu, ugradnju razne dodatne opreme, izradu i repariranje tendi, te cjelokupnog namještaja i tapicirunga.Ugradnja pristupnog mostića, podizne platforme na krmi za pomoćni čamac, satelitske TV antene, raznih vitala, kamera i još mnogo različite opreme koja vam je uvijek falila na brodu - slobodno prepustite nama, jer ćemo vam sigurno izraditi najbolje rješenje koje se podudara sa vašim zahtjevima. Doista možemo reći – vaša želja je za nas zapovijed.

Poliranje broda, promjena boje trupa, palube ili samo pojedinog detalja - učiniti će vaše plovilo sasvim drugačijim, te ga nakon svega možda nećete željeti niti prodati.

Naša misija je učiniti vas zadovoljnim u odnosu sa vašim plovilom, kako bi vam ono u svakom trenutku pričinjavalo zadovoljstvo - zbog kojeg ste ga u konačnici i kupili.