Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:



Trenutno vrijeme

Postanite suradnik



Stručna procjena

Stručna procjena plovila, inspekcija plovila, vrijednost plovila
Kada se odlučite za kupnju odredjenog plovila, jako važno je znati u kakvom tehničkom stanju se plovilo nalazi.

Ponekad se stvarno stanje očituje tek nakon odredjenog vremenskog razdoblja - uvide se greške i nedostatci.

Naime i kod potpuno novih plovila proizvedenih u Europskoj Uniji, garancija proizvodjača na plovilo i motore je samo jednu godinu dana, nakon čega su vlasnici prepušteni sami sebi, te raznim servisima i "servisima", koji uobičajene cijene usluga za nautičare jednostavno pomnože sa brojem tri.

Kada ste se već odlučili na kupnju plovila za užitak i razonodu mi vam prijateljski savjetujemo stručnu procjenu stanja izabranog plovila. Takvu uslugu imamo i mi u našoj ponudi.





Adriatica, polovni brod, korišteni brod, plovila, stručna inspekcija broda
Mi ćemo za vas provjeriti sve ono što se golim okom ne vidi - kao što je stanje strukture plovila, postojanje znakova osmoze, električne instalacije, motor, te pogon. Sve navedeno ćemo pregledati sa najmodernijim napravama i uredjajima. Sve brodske sustave ćemo pregledati i kvalitativno ocijeniti prema naputcima vodećih svjetskih klasifikacijskih ustanova. U vašem prisustvu ćemo isprobati manevarske sposobnosti plovila, te ćemo zajednički komentirati pozitivne i negativne odlike.

Vi kao naručitelj stručne procjene ćete dobiti realan prikaz stanja plovila, a na vama je da nakon stručnih konzultacija odlučite - udovoljava li odabrano plovilo kriterijima koje ste postavili. Dakle - mi postupamo prema kriterijima koje su uspostavili glavni svjetski standardi ( ISO i slično ), a naše službeno izviješće vam može biti izvanredna osnova u pregovorima o kupoprodaji.

Neovisno o tome - jeste li prodavatelj ili kupac - zasigurno vam je u interesu neovisna i stručna procjena. Naši procijenitelji će sa bezkompromisnom revnošću do same srži razotkriti pravo stanje stvari. Zasigurno ćete sa našim službenim izviješćem biti puno sigurniji u vašim pregovorima pri eventualnoj kupoprodaji.

Stručnu procjenu plovila možete naručiti u dogovoru sa nama. Kliknite na link lijevo - "Naruči inspekciju", te molimo ispunite priloženi obrazac. Nakon što dobijemo vaš poziv - nastojati ćemo vas u što kraćem vremenskom intervalu kontaktirati - te se sa vama dogovoriti o vremenu i mjestu inspekcije plovila.

Dakle - stručnu procjenu može naručiti vlasnik plovila koji želi od stručne i neovisne strane saznati stvarno stanje i vrijednost svoga plovila. Takodjer - stručnu procjenu plovila može naručiti i potencijalni kupac plovila - naravno - uz suglasnost aktualnog vlasnika plovila.

Dvoličnost i prijevarne sklonosti - nikada nisu bili karakteristike jadranske djece sunca. Dopustite bezodvlačno stručan pregled plovila koje je u procesu kupoprodaje, kako bi mogli mirno spavati i sanjati vlastitu sreću, kao i sreću vašeg partnera u kupoprodaji, neovisno od toga - prodajete li ili kupujete korišteno plovilo. Mi vam možemo stručno i savjesno pomoći.



Adriatica, Jadran, luksuz, jahte, korištene jahte, kupnja plovila, ljepota